Abone Ol

Martı Tag'a erişim engeli mi geldi?

Hakkında dava açılan Martı Tag için erişim engeli gelip gelmediği merak ediliyor. Vatandaşlar sıklıkla Martı Tag'a erişim engeli mi geldi? sorusuna cevap arıyor ve Martı Tag için merak edilenleri araştırıyor. Peki Martı Tag'a erişim engeli mi geldi?

Yayınlanma: 17:07 19-07-2024
Güncellenme: 17:07 19-07-2024
Martı Tag'a erişim engeli mi geldi?

Antalya Şoförler Odası Başkanı, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ss.Şoförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Martı Tag'a erişim engeli mi geldi? sorusuna yanıt verdi. Alkan şu paylaşımı yaptı:

Odamız Avukatı, Av. Ömer Can Ataş’ın duruşmaya bizzat katılım göstererek Odamızı temsil ettiği; İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin Martı TAG uygulamasına ilişkin almış olduğu karar uyarınca;

Martı TAG ve Tag Sürücü uygulamasının HAKSIZ REKABET teşkil ettiği ve ERİŞİMİNİN ENGELLENMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR.

Bu karara göre; MARTI TAG UYGULAMASINA ERİŞİM ENGELLENECEKTİR.

Esnafımıza hayırlı olsun. Hakkımızı sonuna kadar aramaya devam edeceğiz. Saygılarımla.

İşte karar:

G S2Y X7 V W E A A R Axx

Martı Tag'a erişim engeli mi geldi?

Oğuz Alper Öktem yaptığı açıklamada, "Bu mahkeme kesinlikle taraflı bir karar vermiştir. Oldu bittiye getirilen bir durum var. UKOME'de bir durum konuşuluyor ama hakim oldu bitti bir karar verilmiştir. Daha önce yine aynı mahkeme tarafından verilen karar bir üst mahkeme tarafından bozulmuştur. Taksi lobisi bizi bezidrmeye çalışıyor. Biz bezmeyiz, mücadeleye devam. 170 bin tencere kaynıyor. Üst mahkemede kazanacağımızdan eminiz çünkü geçen sene de aynı hakim aynı kararı vermişti" dedi.

haber kaynağı : https://www.yenibakis.com.tr/marti-taga-erisim-engeli-mi-geldi

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Erdi Akman - admin@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN