Abone Ol

Bağcılar'da yönetim sahaya indi, halkın sorunları dinlendi

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yardımcıları ve birim müdürleriyle, 'Yönetim Sahada' kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma: 14:12 16-12-2022
Güncellenme: 14:12 16-12-2022
Bağcılar'da yönetim sahaya indi, halkın sorunları dinlendi

Belediye yönetimi, ilçe sakinleriyle sohbet edip sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarıni yerinde görüyor.

Bağcılar Belediyesi, halkla iç içe olmayı amaçladığı 'Yönetim Sahada' etkinliğini hayata geçirdi. Bu kapsamda Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başkan yardımcıları ve birim müdürleri saat 06.00’da sahaya indi. 4 ayrı mahalleye dağılan yönetim ekibi dükkanını yeni açan esnafı selamlayıp hayırlı işler diledi. İşe giden vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir ve ekibi onların sorun ve taleplerini dinledi.

NOTLAR ALINDI

Özdemir ve mesai arkadaşları, kaldırımlardan tabelalara kadar gördüğü eksiklikleri not aldı. Gezi boyunca tutulan notlar, en kısa sürede çözülmesi için ilgili müdürlüğe iletildi. Özdemir, önümüzdeki dönem hizmete açılması beklenen espor merkezi, 7’den 70’e Yaşam Merkezi ve Şehir Kütüphanesi’nin inşaat alanına uğrayıp çalışmaları yerinde gördü.

'ONLARIN İÇİNDE OLMAK BİZE GÜÇ VERİYOR'

Daha yaşanılabilir bir ilçe için mücadele ettiklerini söyleyen Özdemir, "İlçemizi biz Bağcılar'lı hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Onların içinde olmak bize güç veriyor. Birlikte sorunlarımızı ve geleceğe ilişkin ne yapabileceğimizi konuşuyoruz. Fikir alışverişi sonucunda en iyisine karar verip uyguluyoruz. Saha çalışmamız çok güzel ve verimli oldu" dedi. 

Vatandaşlar, kendileriyle yakından ilgilenen Özdemir ve ekibine teşekkürlerini iletti. Her cuma sabahı gerçekleşen etkinlik, 22 mahallede tamamlanana kadar 6 hafta boyunca devam edecek.

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN