Abone Ol

Galatasaray'da Kerem Demirbay Transferi İçin Son Aşamaya Gelindi!

Galatasaray, Kerem Demirbay transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşmaya yaklaşıyor. İlk teklifleri 1.5 milyon Euro idi, ancak son teklifleri 3-4 milyon Euro civarında. 

Yayınlanma: 16:07 28-07-2023
Güncellenme: 16:07 28-07-2023
Galatasaray'da Kerem Demirbay Transferi İçin Son Aşamaya Gelindi!

KULÜPLERİN ANLAŞMASI ÇOK YAKIN

Galatasaray, bir süredir gündemde olan Kerem Demirbay transferinde Bayer Leverkusen engeline takılıyordu. Kicker, Leverkusen'in Avusturya kampından edindiği bilgilerle iki kulüp arasında anlaşma noktasına gelindiğini duyurdu.

TEKLİF BELLİ OLDU

Kicker, Galatasaray'ın ilk olarak Leverkusen'e 1.5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu fakat şimdi ise bu teklifin seviyesinin yükseldiğini belirtti. Sarı-Kırmızılılar'ın 3-4 milyon Euro seviyesinde bir teklife çıkması sonucunda anlaşmanın yakın olduğu ifade edilmekte.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'ın yanı sıra Suudi Arabistan'ın Al-Shabab Riyadh takımından da bir teklif aldığı belirtiliyor. Fakat tecrübeli oyuncunun Al-Shabab'a değil Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gitmek istediği ve Suudi Arabistan'dan gelen ilgi sonrası da Sarı-Kırmzılılar'ın temaslarını hızlandırdığı ifade ediliyor.

KEREM'E GÖRÜŞME İZNİ

Bayer Leverkusen, Galatasaray ile anlaşma noktasına yaklaştıktan sonra Kerem Demirbay'a transfer görüşmeleri için izin verdi. Alman ekibi tarafından Kerem'in Galatasaraylı yetkililer ile anlaşması için verdiği izin sürecinde kulüpler arasındaki pürüzlerin de ortadan kalkması bekleniyor.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN