Abone Ol

Galatasaray, Fred Transferinde Manchester United ile Anlaşma Sağlayamadı

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Fred'i Manchester United'dan transfer etmek istiyor, ancak ilk teklifi reddedildi. 

Yayınlanma: 09:07 14-07-2023
Güncellenme: 09:07 14-07-2023
Galatasaray, Fred Transferinde Manchester United ile Anlaşma Sağlayamadı

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Leandro Paredes'ten henüz istediği dönüşü alamayan sarı-kırmızılıların, Manchester United'dan Fred'i listesine dahil ettiği kaydedildi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Fred'i kadrosuna katmak için Manchester United'a ilk teklifini sundu. Manchester United'ın bu teklifi olumsuz karşıladığı ve yetersiz bulduğu vurgulandı.

Manchester United'dan bu yaz ayrılması beklenen Fred için Suudi Arabistan'dan kulüplerin yanı sıra Fulham'ın da ilgisinin olduğu kaydedildi. 30 yaşındaki orta sahanın Manchester United'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Fred'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Internacional'de futbola başlayan Fred, 2013-2014 sezonunda Shakhtar Donetsk'in yolunu tuttu. Brezilyalı orta saha, 2018-2019 sezonu başında 59 milyon euroluk bedelle Manchester United'ın yolunu tuttu. Fred, Brezilya Milli Takımı'nda 32 maçta şans bu

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN