Abone Ol

Göztepeli taraftarlar: Güvenlik tedbirlerinin her taraftara farklı uygulanmasının sebebi nedir?

Göztepe Altay maçında çıkan olaylarda Altay kalecisinin kafasına korner direğiyle vururken bir Göztepe taraftarı da Altay tribünlerinden atılan bir fişekle ağır yaralandı.

Yayınlanma: 12:11 28-11-2022
Güncellenme: 12:11 28-11-2022
Göztepeli taraftarlar: Güvenlik tedbirlerinin her taraftara farklı uygulanmasının sebebi nedir?

Çıkan olaylara ilişkin Göztepe Taraftar Grubu'ndan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 'olayın iç yüzünü anlatmak bize düştü' denilerek: "Güvenlik tedbirlerinin Türkiye'nin her yerinde her taraftarına farklı uygulanmasının sebebi nedir?" ifadeleri kullandı.

İŞTE GÖZTEPELİ TARAFTARLARDAN YAPILAN O AÇIKLAMA:

Öte yandan sahaya atlayan taraftar ifadesinde: "Bütün arkadaşlarım ve akrabalarımın bulunduğu yere fişek atıldı. Yaralanan arkadaşım olduğu için gözüm döndü ve sahaya atladım" dedi.

KALECİNİN DURUMU İYİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Göztepe-Altay maçında çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, 13 kişinin gözetim altında olduğunu ve Altay kalecisinde herhangi bir hayati tehlike olmadığını, yaralanan Göztepe taraftarının ise tedavisinin devam ettiğini söyledi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir Valiliği'nden olaylı Göztepe-Altay derbisi sonrası açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, sis ve işaret fişeğini statta görevli özel ambulans şoförlerinin stat tuvaletine bıraktığı ve konuyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı, tribünde ise suç unsuru malzemeleri kullanan 21 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

DAHA ÖNCEDE OLAY ÇIKMIŞTI

Spor Toto 1. Lig'de Sakaryaspor’un Altay’ı konuk ettiği maç öncesinde bir grup Altay taraftarı ile Sakaryaspor taraftarı karşı karşıya geldi. Çıkan olaylara polis ekipleri müdahale etmişti. İddialara göre o maçta da  sis kullanarak tribündeki kişiler kendilerini kamufle edip rakip tribünlere işaret fişeği atmıştı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ulaş Üstündağ - ulasustundag@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN