Abone Ol

İBB Başkanı İmamoğlu: Dünya İstanbul'u gözlüyor

BAYRAMPAŞA'da İsmet Paşa Yaşam Merkezi, Muratpaşa kapalı yüzme havuzu ve zemin altı otoparkı açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu dönemlerde İstanbullular olarak hep birlikte önemli bir görevimiz var.

Yayınlanma: 15:11 16-11-2022
Güncellenme: 15:11 16-11-2022
İBB Başkanı İmamoğlu: Dünya İstanbul'u gözlüyor

Birlikte şehrimize sahip çıkacağız. Dünya İstanbul'u gözlüyor ve aslında İstanbul ne yapıyorsa buna göre hareket ediyor" dedi. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa'da İsmet Paşa Yaşam Merkezi, Muratpaşa kapalı yüzme havuzu ve zemin altı otoparkı açılış törenine katıldı. Törene, Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısından bahsederek, "Milletçe hepimizi çok üzen zor bir dönemden geçiyoruz. Ne yazık ki hain terör saldırısıyla birlikte hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Hepimizin başı sağ olsun. Milletçe kayıplarımıza üzülüyoruz. Yaralılarımız için de şifa duası ediyoruz. Ancak, bu dönemlerde İstanbullular olarak hep birlikte önemli bir görevimiz var. Birlikte şehrimize sahip çıkacağız. İstanbul'un, dayanışmanın, umudun, aynı zamanda kardeşliğin, barışın sadece kendi içerisinde değil, dünyaya verdiği mesajla nerede olduğunun önemli bir hususu var. Dünya bu anlamda İstanbul'u gözlüyor ve aslında İstanbul ne yapıyorsa buna göre hareket ediyor" dedi. 
 

 

 

Kaynak: DHA
Editör: Büşra Ustaol - busraustaol@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN