Kazım Yevimli Gaziemirli vatandaşlarla buluştu

Gaziemir’de halk buluşmasına katılan CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, en büyük hedefinin halkı mecliste temsil etmek olduğunu ifade etti

 

Yayınlanma: 05:10 06-10-2022
Güncellenme: 05:10 06-10-2022
Kazım Yevimli Gaziemirli vatandaşlarla buluştu

Geçtiğimiz ay CHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Kazım Yevimli, Halk Buluşmaları’nı sürdürüyor. Yevimli’nin bu kez durağı Gaziemir oldu. Reisler Kahvesi’nde katılımın yoğun olduğu halk buluşmasında konuşan Kazım Yevimli, “En büyük hedefim halkı temsil etmek, onların sorunlarını dile getirmek ve bu sorunlara çözüm olanağı sunmaktır” dedi.

BAŞKA ÇOCUKLAR YAŞAMASIN DİYE…

“Ben halkın içinden gelen bir insanım” diyerek konuşmalarına başlayan Kazım Yevimli, “Zengin ve varlıklı bir aileden gelmiyorum. Öyle ki maddi imkansızlıklardan ötürü çok küçük yaşlardan itibaren, ailemin geçimine katkı sağlamak adına çalışma hayatına atılmak zorunda kaldım. Çok küçük yaşlarda gördüm istihdamın ülkemizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi olduğunu. Mücadeleci kimliğimi de o yaşlardan itibaren kazandım. Küçücük yaşımda birden fazla işte çalışıyordum. Bu durumu ilerde değiştirmeyi o zaman kafama koymuştum. Benim yaşadığımı başka çocuklar yaşamasın istiyordum. Sonrasında aktif siyasete atılmakla beraber aklımda bir fikir gelişti. İstihdam projemi oluşturdum. Gazetelere konu olan bu projeyle 7 binden fazla insana fayda sağlama onuruna eriştim” dedi.

YAPTIKLARIMIZ HALKTA KARŞILIK BULDU

Milletvekilliği aday adaylığı konusuna ilişkin konuşan Yevimli, “Yaptıklarımız halkta karşılık buldu. Gönülden bağlı bulunduğum partinin yanında farklı siyasi ideolojilere sahip insanların da sevgisini kazandık. Vekil adayı olma konusunda halktan yoğun bir destek aldım. Bir de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da isteğiyle bu kutsal yola giriş yapmış oldum. Bir ayı geçti aday adaylığımızı açıklayalı. Çok büyük destek aldık. Hem gönül verdiğim partiden hem de diğer siyasi partiye gönül vermiş insanlardan çok fazla destek mesajı aldım. Genç olmamız da bu süreçte oldukça fazla önemliydi. Gördük ki insanlar artık siyasette daha fazla genç aday görmek istiyor” dedi.

 

BULUŞMALARA İLGİ YOĞUN

Yevimli, “Şu an halk buluşmaları yaparak insanlarla tanışıyoruz. Fikir alışverişinde bulunarak, istek ve talepleri not alıyoruz. Bir siyasetçi için, halkın içinden gelen bir siyasetçi için halkın önerilerini dinlemek çok önemli. Sonuçta amacımız, varmak istediğimiz noktada yapacağımız şey halka hizmet olacak. Değerli vatandaşlarımızın halk buluşmalarına gösterdiği ilgi de çok büyük. Bunmu görmek mutluluk verici. İnsanlar bizi tanımayı, bizlerle derdini, sorununu ya da mutluluğunu paylaşmak için bu buluşmalara yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ön seçim olduğu zaman başarılı sonuçlar alacağıma eminim. Çünkü yıllardır CHP’li arkadaşlarımla sahadayım. Ayak basmadığım yer kalmadı, elini sıkmadığım insan kalmadı” dedi.

DAHA AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

Hedeflerinden bahseden Yevimli, “Sürekli hedeflerime ilişkin sorular alıyorum. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki ilk ve en büyük hedefim halkı temsil etmek, onların sorunlarını dile getirmek ve bu sorunlara çözüm olanağı sunmaktır. Bugüne kadar temsil olanağı bulamamış insanların da mecliste temsilini sağlamayı amaçlıyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ekip arkadaşlarıyla birlikte Türkiye’nin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması için çizdiği yolda yanında olmak, omuzlarındaki yükü hafifletmek ve destekçisi olmak istiyorum. Umarım bu yolda başarılı olabilirim. Halkımızın takdiriyle bu yolda yürümeye hazırım” dedi.

BENİM İÇİN BİR GÖREV

Organizasyonun düzenleyicilerinden Mehmet Faruk Aksu ise, “Bu genç arkadaşımız bugüne kadar yaptıklarıyla insanlara büyük hizmet sağladı. Ben de bu arkadaşı tanıtmayı kendime bir görev olarak kabul ediyorum Bu arkadaşımız benim bu onur gördüğüm görevi başarıyla yerine getirebilecek, kendini iyi bir şekilde ifade edebilecek bir aday” dedi.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN