Kazım Yevimli halk buluşmasına katıldı

Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Kazım Yevimli, Buca Kuruçeşme Mahallesi’nde halk buluşmasına katılarak, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu

Yayınlanma: 05:10 06-10-2022
Güncellenme: 05:10 06-10-2022
Kazım Yevimli halk buluşmasına katıldı

İzmir’de başlattığı istihdam hareketi halk hareketine dönüşen, genç siyasetçi Kazım YevimliBuca’nın Kuruçeşme Mahallesi’nde halk buluşmasına katıldı. Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Yevimli, vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Yevimli, istihdam hareketinin büyümesine ve dilden dile dolaşmasına vesile olanlara teşekkür ederken, aday adaylığı konusunda, “Sizlerden gelen istek ve taleplerle böyle bir yola çıktım. Partimin değerli büyükleri bizlere görev verirse; çalışmalarımızı tüm ülkeye yaymak ve insanlara yararlı politikalar üretmek istiyorum” dedi. Yevimli’yi dinlemeye gelen kalabalık grup ise çıktığı yolda başarılar dileyerek, desteklerinin arkasında olduğunu dile getirdi.

HALK HAREKETİNE DÖNÜŞTÜ

“Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diyerek konuşmalarına başlayan Yevimli, “Birçoğunuz beni tanıyorsunuz zaten. Hayat hikayemi daha önce de basın ve çeşitli medya araçları vasıtasıyla paylaşmıştım. Hiçbir bireysel çıkarla çıkmadım bu yola. Benim yaşadığım sıkıntıları hiçbir çocuk yaşamasın diye tamamen gönüllülük esasıyla başlattığımız istihdam hareketi bugün bir halk hareketine dönüştü. Sizlerin teveccühü ile çok adımız her yere yayıldı. İş sahibi olmasına vesile olduğum ailelerden kazandığım hayır duaları benim hayatım boyunca önümü açtı. Siyasi yaşamımda da özel yaşamımda da her zaman bir şeyleri doğru yapmama vesile oldu” dedi.

DOĞRU YÖNE YÖNLENDİRMEK…

İşsizliğin ve istihdam problemlerinin bu ülkenin en büyük problemi olduğunun farkında olduğunu dile getiren Yevimli, “Fakat iş bulmak sadece yeterli değil. Aynı zamanda o işte çalışmasının sürekliliği de önemliydi. Her insanın becerilerinin farklılığını düşünürsek, bu konuya kafa yormak çok önemliydi. Yani istihdam imkanı sunduğumuz kişiyi doğru yöne yönlendirmek elzemdi. Fakat ne yazık ki bunu çoğu insan anlayamadı. Benim burada yaptığım şey sadece iş bulup, ‘git çalış’ demek değildi. Aynı zamanda iş bulduğum insanları meziyetlerine göre doğru işlere yönlendirmekti. İstihdam hareketi sağladığımız insanların işlerinde çalışma devamlılığına baktığımızda neredeyse yüzde 98’lik bir başarı sağladık. İşte bizim hikayemizi güzelleştiren en önemli detaylardan bir tanesi bu oldu. Çok şükür birçok insanın hayatını değiştirdik” diye konuştu.

 

DAHA FAZLA İNSANA ULAŞMAK İSTİYORUM

Siyasetteki hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Yevimli, “Tabi bir tarafımda hep siyasetin içerisindeydi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na gönül vermiş, partimizin ve genel başkanımızın ilkeleri doğrultusunda siyaset yapan biriydim. Siyaset daha fazla insana ulaşmama vesile oldu. Zamanla bir halk hareketi olduk. İnsanlar sürekli senin gibi genç, dinamik, halkın içinden gelen, dürüst siyasetçileri iyi yerlerde görmek istiyoruz diyordu. Çok fazla talep geldi. Bende bu konuda değerli büyüklerimle istişarelerde bulundum. Sizlerin yoğun talebi üzerine İzmir’de milletvekili aday adayı oldum. Çok fazla destek mesajları aldım. Herkesin göstermiş olduğu teveccühe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Partimin değerli büyükleri beni bu göreve layık görürse de sizin için, daha fazla insana ulaşmak için, istihdam hareketimizi tüm Türkiye’ye yaymak için, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğime sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM

Ekonomik kriz ortamının vatyandaşı oldukça rahatsız edici bir noktaya geldiğini belirten Yevimli, “Bu şartlarda hepimiz psikolojik ve bedensel olarak çok yıpranıyoruz. Evvela ilk hedefimiz ülkemizin ekonomisini düzeltmek olmalı. Partimizin bu konuda etkin politikalar ürettiğini, değerli partililerimizin yoğun şekilde çalıştığını biliyorum. Ben de bu çalışmaların bir parçası olarak, ülkemizin daha aydınlık günlere çıkması için mücadele etmek istiyorum” dedi. 

 

KAYNAK:ilksesgazetesi.com

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN