Kazım Yevimli: Vatandaş siyasette daha fazla genç görmek istiyor

Urla’da esnafı ziyaret eden CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, “Vatandaşımız siyasette gençleri daha fazla görmek istiyor” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 06:10 06-10-2022
Güncellenme: 06:10 06-10-2022
Kazım Yevimli: Vatandaş siyasette daha fazla genç görmek istiyor

İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, 2023 Genel Seçimleri için saha çalışmalarını Urla’da sürdürdü. İlk olarak ekonomik krizin etkilerini oldukça fazla hisseden esnafı ziyaret eden Yevimli, esnafa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletti. Yevimli ekonomideki sorunların çözümü ve Türkiye’nin geleceği için Cumhuriyet Halk Partisi ve 6’lı Masa olarak sıkı çalıştıklarını ifade ederek, “Halkımızın rahat bir nefes alması, refah düzeyinin yükselmesi adına çalışıyoruz. Amacımız; partimizin iktidarında Türkiye’yi düzlüğe çıkarmak, vatandaşımızı enflasyona karşı ezdirmemek ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamaktır” dedi.

URLALILARI İKNA ETTİK

Urla’da Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlar, geçen dönem yerel siyasette yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü, politikacılara karşı temkinli yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Genç milletvekili aday adayı Kazım Yevimli’yi sorularıyla adeta sınava tabi tutan Urlalılar, sordukları sorulara aldıkları tatmin edici cevaplar ve hatipliği ile Yevimli’yi tam not verdi. Siyaset arenasında Yevimli gibi gençlerin daha fazla yer alması gerektiğini belirten Urlalılar, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Yevimli, “Bugün Urlalı vatandaşlarımızı ikna ettik. Bize güvenmelerini, bizden emin olmalarını sağladık. Urla’da ziyaret ettiğimiz herkes siyasette gençlerin önünün açılması gerektiği konusunda hemfikir. Bizim de bu açıdan önemli bir örnek teşkil ettiğimizi bildirdiler. Bu, tabi ki omzumdaki yükü arttırdı. Genç siyasetçi arkadaşlarıma örnek olmak adına daha fazla çalışacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

 

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Yevimli Urla ziyareti sırasında Köprübaşı mevkii, Demirciler Sokak’taki esnafın sorunlarını da dinledi. Esnaf, sokağın çevre düzenlemesine ihtiyaç duyduğunu, tabela, branda ve aydınlatma dahil birçok sorunla boğuştuklarını Yevimli’ye iletti. Sorunun çözümü için vakit kaybetmeden harekete geçen Yevimli, vatandaşın şikayet ve taleplerini not aldı. Sorunu hemen yetkili mercilere ileten Yevimli, “Arkadaşlarımızın bir takım şikayetleri vardı. Çözümü için ekip arkadaşlarımız not aldı ve yerel idaredeki birimlere iletti. Konunun takipçisi olacağız. Sorunun çözümü için ilerleyen günlerde yerel idare ile irtibatlarımız olacak” diye konuştu. 

Kaynak :ilksesgazetesi.com

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN