Nergis Festivali’nde Kazım Yevimli’ye yoğun destek

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, hafta sonu düzenlenen 6. Karaburun Nergis Festivali’ne katıldı. Yevimli, festivalde hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı
 

Yayınlanma: 18:01 22-01-2024
Güncellenme: 18:01 22-01-2024
Nergis Festivali’nde Kazım Yevimli’ye yoğun destek

Karaburun’da CHP’nin genç ve çalışkan belediye başkan aday adayı olarak tanınan Kazım Yevimli, ailesi ve ekibiyle birlikte hafta sonu ilçede düzenlenen ve oldukça neşeli geçen 6. Karaburun Nergis Festivali’ne katıldı. Festivalde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yevimli, Karaburunlu hemşerileriyle sohbet etti, hatıra fotoğrafları çekildi. Festivalin Karaburun’da birliği ve beraberliği sağladığına vurgu yapan Yevimli, festivale renk katan hemşerilerine de teşekkürlerini sundu.

ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Karaburun Nergis Festivali’nin Türkiye’nin en özel festivallerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Yevimli yaptığı açıklamada, “Bu festivale oldukça önem veriyoruz. Çünkü sevgiyi ve saygıyı çağrıştıran asil Nergis çiçeğinin Türkiye’de en güzel yetiştiği yöre güzel ilçemiz Karaburun’dur. Bu sebeple seçim vaatlerimizin arasına festivale özgü çok özel bir proje ekledik. Projemiz kapsamında Karaburun Nergis Festivali’mizin kapsamını genişleteceğiz. Türkiye’nin 4 bir yanına ve uluslararası arenada tanıtım çalışmaları yapacağız, adını tüm dünyaya duyuracağız. Nergis üretim alanlarımızı koruyacağız ve bilim insanlarımızın yardımıyla çoğaltacağız. Yöre halkımızın daha fazla gelir kazanmasını istiyoruz. Tabi bunlar kar hırsıyla değil, bizim dokunuşlarımızla değil tamamen akademik camiadan gelecek alanında uzman bilim insanlarının tavsiyeleri doğrultusunda ilerleyerek olacak. Önümüzdeki yıllarda festivalimize hatırı sayılır yabancı turist çekmeyi hedefliyoruz. En büyük gayemiz Karaburun halkımıza hizmet etmek. Biz bu amaçla buradayız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN