sigortaladım.com Türkiye'nin 'en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri' arasında yer aldı

Deloitte ve Meta iş birliğinde düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın 2022 sonuçları belli oldu.Sigorta sektöründe kurumsal ve bireysel hizmet sağlayan sigortaladım.com, listede yer alarak Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasına girdi.

Yayınlanma: 13:12 23-12-2022
Güncellenme: 13:12 23-12-2022
sigortaladım.com Türkiye'nin 'en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri' arasında yer aldı


Kurumlara ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratma ve yeni iş birlikleri geliştirme amacıyla 17 yıldır düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketini belirledi. Kendi teknolojisini üreten, problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan ve teknoloji konusunda Ar-Ge tarafında yatırımları bulunan şirketlerin ödüllendirildiği programda sigortaladım.com, en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketten biri oldu.

 

"BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN EKİP ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, "2016 yılından beri sektörün öncü sigorta kuruluşlarını ve önemli markalarını bir araya getirerek kurumsal ve bireysel müşterilerimize her gün daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz çalışmalar, teknolojik alt yapımız ve yenilikçi bakış açımızla Türkiye’de dijital sigortacılığın büyümesine katkı sağlıyoruz. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer almak sektör için verdiğimiz emeğin tescili niteliğini taşıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer almaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki süreçte de elde ettiğimiz bu başarıların devamı için çalışacağız. Dijital bir sigorta satın alma platformu olarak büyümemize katkı sağlayan tüm müşterilerimize ve bu başarıda emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN