Abone Ol

Trabzonspor, İtalyan Golcü ile Şampiyonluk Hedefinde!

Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk yarışında iddialı bir takım oluşturmak amacıyla büyük bir transfer atağına kalkıştı. Trabzonspor'un gözü ünlü İtalyan golcü de.

Yayınlanma: 09:07 11-07-2023
Güncellenme: 09:07 11-07-2023
Trabzonspor, İtalyan Golcü ile Şampiyonluk Hedefinde!

Yeni sezon çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández ve Mislav Orsic'in ardından Filip Benkovic'i de kadrosuna katan Trabzonspor, gözünü dünyaca ünlü İtalyan golcüye dikti.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek amacıyla kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Trabzon yerel basınından Hasan Tüncel'in aktardığına göre; İtalyan devi Roma'nın İtalyan dünya yıldızı golcüsü Andrea Belotti, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi.

Karadeniz ekibinin, Roma ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki santraforu öneren menajerden yetki belgesi istediği kaydedildi. Bordo-mavili ekibin, söz konusu menajerden yetki belgesi alması halinde İtalyan dünya yıldızı için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

TARİHE GEÇECEK

Golcü futbolcu, Trabzonspor'a transfer olması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk İtalyan futbolcu olarak tarihe geçecek.Geçen sezon 46 maçta Roma formasını terleten golcü futbolcu takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu.

Ülkesinin formasını bugüne dek 44 maçta terleten golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 12 gollük katkı sundu.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN