Abone Ol

Trendyol, yılbaşına özel hediye seçeneklerini duyurdu

Trendyol, yılbaşına özel hediye seçeneklerini duyurdu.

Yayınlanma: 11:12 21-12-2022
Güncellenme: 11:12 21-12-2022
Trendyol, yılbaşına özel hediye seçeneklerini duyurdu

Seçenekler kapsamında Trendyol Sanat’ta yer alan 1000’e yakın sertifikalı ve sanatçı imzalı eserden birini tercih etmek mümkün. Sepette İyilik ile de 58 STK’nın yaklaşık 3 bin ürünü arasından bir hediye seçerek doğaya, hayvanlara, çocuklara, kadınlara destek olmak mümkün olacak. 

 

Teknoloji gurularından, moda tutkunlarına, sanat severlerden gamer’lara herkesin ilgi alanına göre hediye seçeneklerini bir arada sunan Trendyol, bu yılbaşında iyilik yaparak ya da bir sanat eseri ile sanata bir adım daha yakınlaşarak hayatı güzelleştiren hediye alternatifleriyle farklılaşıyor. 

SANATA VE BAĞIMSIZ SANATÇILARA DESTEK OLMAK MÜMKÜN 

Bağımsız sanatçıları desteklemek, sanatı daha ulaşılabilir kılmak için 2022 yılı başında hayata geçirilen Trendyol Sanat, birinci yaşında 150’den fazla bağımsız sanatçının bine yakın eserini bir arada sunuyor. Trendyol Sanat’ta yer alan her bir eser "eşsiz, tek" olma özelliği ile öne çıkarken, sevdiklerine özel bir hediye arayanlar için önemli bir alternatif. Üstelik her eser, sertifikalı ve sanatçı imzasıyla birlikte gönderiliyor. Siz de sevdiklerinize özel bir hediye almak isterseniz, Trendyol Sanat’ta yer alan resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik alanlarında sanatçıların ürettiği eserler arasından seçim yapabilirsiniz. Eserleri web adresi ya da Trendyol mobil uygulamasındaki arama motoruna "Sanat Eseri" yazarak incelemek mümkün. 

Trendyol'dan kampanyaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "58 sivil toplum kuruluşunun kupadan cüzdana, çantadan sweatshirt’e kadar yaklaşık 3 bin ürünü Trendyol Sepette İyilik’te tek bir çatı altında yer alıyor. Trendyol Sepette İyilik ile yılbaşı hediyesi alırken aynı zamanda toplumsal fayda sağlamak da mümkün. Sepette İyilik’e web adresi ya da Trendyol mobil uygulamasındaki arama motoruna "Sepette İyilik" yazarak ulaşabilirsiniz" denildi.

 

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN