'Yılın başarılı mutfak eşyaları markası' ödülü AMBOSS'un

Amboss ev gereçleri şirketi, Strong bosses tarafından düzenlenen törende, yılın başarılı mutfak eşyaları markası ödülüne layık görüldü.

Yayınlanma: 11:12 16-12-2022
Güncellenme: 11:12 16-12-2022
'Yılın başarılı mutfak eşyaları markası' ödülü AMBOSS'un

Markanın Koordinatörü ve Kalite Mühendisi İshak Yazıcı, "Asırlık bir markayı temsil etmenin tam olarak bunu gerektiğine inanıyorum" dedi.

Strong bosses tarafından, Hilton Bomonti'de 8 Aralık'ta düzenlenen etkinlikte, Amboss, yılın başarılı mutfak eşyaları markası ödülünü aldı. Türkiye İnovasyon ve Başarı ödülünü alan markanın Koordinatörü ve Kalite Mühendisi İshak Yazıcı yaptığı açıklamada süreci değerlendirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle asırlık bir markayı temsil etmenin ağırlığını ve sorumluluğunu iliklerimize kadar hissediyoruz bu bilinçle Amboss markasının asırlık vizyonuna değer katarak konjonktüre uygun inovatif gelişmeler yaparken, finansal çıkarları gözeterek asla kalitesinden ödün vermiyoruz. Asırlık bir markayı temsil etmenin tam olarak bunu gerektiğine inanıyorum. Bizler Amboss ailesi olarak İstanbul Avcılar'da bulunan 17 bin metrekare tesisimizde yıllarca edindiğimiz üretim tecrübemiz ile ulusal ve uluslararası kalite normlarını esas alarak Türk mutfaklarına ve dünya mutfaklarına Türk markasını taşıyoruz, değer üretmeye devam ediyoruz. Çeşitli kriterlerde yapılan sunumlar ile değerlendirilen üç aşamalı juri puanlamasını her aşamasını heyecanla takip edip ekibimiz birlikte yöneterek Türkiye inovasyon ve başarı ödülünü olarak en iyi mutfak gereçleri markası seçilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amboss ev gereçleri şirketinin her çalışanına yeni bir enerji motivasyon katarken daha fazla sorumluluk yüklemiştir."

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN